Úprava webových stránek SENIORS

Vážení čteníáři!

Z popudu některých z vás předsednictvo spolku rozhodlo o úpravě chrakteru měkterých rubrik.

Rubrika "Přečetli jsme za vás" byla zrušena a nahrazena rubrikou "Co řekli, napsali nebo na sociálních sítích sdíleli ČEŠTÍ POLITICI a političtí komentátoři".

K tomuto kroku nás vede skutečnost, že ne každý senior odebírá denní tisk, stíhá sledovat všechny televizní a rozhlasové zprávy a už jen malá část z nás umí plně využívat sociální sítě.

Ani my nejsme profesionály v informačních otázkách a naše práce spočívá hlavně v organizování aktivit, které vás zajímají a které ve svých krajích, okresech, městech a obcích poptáváte. Pokusíme se v maximální míře - nač nám budou síly a čas stačit - zabezpečit pro vás relevantní a hlavně ověřené informace, co - kdo z našich politiků či politických komentátorů zveřejnil, čímž se vám budeme snažit tyto výrokny, názory a stanoviska zjednodušeně (bez složitého vyhledávání) přiblížit. Současně reagujeme na názor čtenáře našich stránek, že nepostihujeme stanoviska celého politického spektra, což jsme si, po pravdě řečeno, neuvědomovali a budeme se touto otázkou vážně zabývat.

Děkujeme za čtenářskou věrnost a přejeme všem co nejvíce radosti a spokojenosti v každodenním životě. My pro to budeme i nadále dělat vše, co umíme a doufáme, že tak budou činit i všichni ostatní.

Předsdnictvo SENIORS, z.s.


rubrika: NEJNOVĚJŠÍ INFORMACE