DISK-GOLF v náročných terénních podmínkách

DISK-GOLF v náročných terénních podmínkách

V plánovaném termínu, ovšem s velkými obavami o počasí, proběhl v úterý 7. května disk-golfový turnaj ostravských seniorů.

Senioři, kteří se nezalekli bouřkových hrozeb se sešli na disk-golfovém hřišti v Moravské Ostravě. Nuno přiznat, že je čekalo několik nepříjemných překvapení: V první řadě to byla značně vzrostlá tráva a ostatní porosty na téměř všech drahách. Největším překvapením - přímo šokem - bylo zjištění, že na šesté dráze chybí koš. Opět jsme si připomněli, že žijeme v "Česku"...

Avšak bezdeštivé počasí vydrželo po celou dobu turnaje, takže ti, kteří si přišli zahrát, nelitovali. Turnaje žen a mužů - seniorů 60+ byly odehrány na šesti drahách. Zejména méně zkušení hráči měli problém s odhozy v blískosti vzrostlé zeleně, všichni pak strávili zbytečně moc času při hledání odhozených disků ve vysoké trávě.

Nakonec vše dobře dopadlo. Jak řekl ředitel turnaje: Turnaj byl úspěšný, protože se nikdo nezranil, neztratil se žádný disk a počasí vydželo. Dobrá parta zúčastněných pak všemu dala zlatou korunku.

Fotogalerie

181182183184185186187188189190191192193

rubrika: Moravskoslezský kraj