Květnové setkání seniorů v Ostravě

Květnové setkání seniorů v Ostravě

20. května 2024 se v ostravském AKORDu uskutečnilo další setkání seniorů. 

Tentokrát byly pozvány ostravské kluby seniorů a medailisté právě proběhlých sportovních soutěží, konaných v rámci Seniorského sportovního seriálu a Poháru osvobození Ostravy.

Za účasti téměř osmdesáti seniorů a vzácného hosta - máměstka hejtmana Moravskoslezského kraje Jiřího Navrátila byly v rámci koncipovaného programu setkání předány poháry, medaile a drobné věcné ceny nejúspěšnějším účastníků osmi turnajů a soutěží. Jakožto samostatná část setkání proběhla soutěž zástupců ostravských klubů v disciplínách, které jsou mezi seniory nejpopulárnější a které mohou být realizovány i na podiu.

Kulturní část ve dvou vystoupeních pro účastníky setkání zabezpečil pěvecký soubor KORÁLKY, který za svůj výkon sklidil vřelé ovace.

Nejúspěšnější organizaci v soutěži O pohár osvobození Ostravy byla plným právem vyhlášeno Městská organizace spolku Senioři České republiky Ostrava.

Ostravské organizační centrum spolku připravuje další setkání seniorů, tentokrát pro obyvatele domovů seniorů z Moravské Ostravy a Přívozu, ke kterému budou opět pozvány ostravské seniorské organizace.                                                                O termínu setkání budeme informovat na této stránce v nejbližších dnech.


rubrika: Moravskoslezský kraj